Over Man-Daad Interim

Man-Daad Interim timmert sinds kort aan de weg. De oprichter Jan-Willem heeft wel al naam gemaakt met interim werkzaamheden onder een andere bedrijsnaam. Voordat Man-Daad Interim Management namelijk bestond, heeft opichter Jan-Willem MKB Assistent opgericht. Na jaren succes is het roer omgelsagen en is Man-Daad Interim Management beter en profecioneler ervoor in de plaats terug gekomen. 

Oprichter Man-Daad

Oprichter Jan-Willem, heeft zijn sporen verdient met zijn vorige bedrijf MKB assistent. Nu, na jaren met veel plezier gewerkt te hebben en met veel extra kennis en ambitie is hij gestart met een nieuw bedrijf; Man-Daad Interim Management. De naam dekt de lading en ze staat voor financiële hulp aan alle midden en klein bedijven. Hierbij kun je denken aan ondersteuning op verschillende financiële afdelingen of aan interim werkzaamheden. 

De kracht bij Man-Daad Interim ligt op het persoonlijke vlak. Je haalt niet alleen kennis en ervaring in huis maar ook een open visie met oprechte interesse. Hiermee wil Man-Daad een open relatie creëren met opdrachtgevers. Samenwerken naar het gezamelijk doel, is wat Man-Daad tewerk wil stelligen.

Contact