Administratie Met hulp van Man-Daad Interim Management

Administratieve diensten van Man-Daad Interim Management 

De administratie is een van de bijkomende zaken van het ondernemerschap en wordt doorgaans door de ondernemer zelf gedaan. Wil je meer tijd voor waar je echt goed in bent? Laat Man-Daad je dan ondersteunen op de volgende onderdelen van de administratie:

 • Inboeken van facturen
  Wekelijks krijg je inkoopfacturen van leveranciers. Deze gegevens dienen geregistreerd te worden. Dit kan in het boekhoudsysteem of het boekhoudsysteem van Man-Daad. Wij zijn ervoor opgeleid om je te ondersteunen op de manier zoals jij wenst. Veel boekhoudkantoren voeren de administratie voor ondernemers bij hen op kantoor. Man-Daad wil zo dicht mogelijk bij de ondernemer het werk doen. Hierdoor creëert Man-Daad de persoonlijke aandacht die nodig is.
 • Verwerken van bankafschriften
  Bankzaken nog steeds op papier? Man-Daad ondersteunt om kostenbesparend te ondernemen. Middels directe koppelingen met jouw bank, is de administratie sneller bijgewerkt dan ooit, zonder verminderde kwaliteit.
 • Facturatie
  Uw inkomen is vaak afhankelijk van facturatiemomenten. Het factureren is een maandelijks terugkerende activiteit waar tijd voor vrijgemaakt dient te worden. Maar, tijd is kostbaar. Daarom biedt Man-Daad een totaalpakket aan waarin wij de facturatie voorbereiden en verzendklaar maken.
 • Debiteurenbeheer
  Debiteurenbeheer is een aparte dienst. Klanten aanmanen kan de relatie schaden, maar niet betaald krijgen kan de onderneming schaden. Een duidelijk beleid hierin schept voor beide partijen overzicht. Man-Daad ondersteunt jou, als ondernemer met het opstellen van een transparant debiteurenbeleid. Hierna kun je ervoor kiezen om het beleid zelf uit te voeren of uit te besteden aan Man-Daad. Wij zorgen ervoor dat de herinneringen en aanmaningen tijdig verstuurd worden. Indien van toepassing, de vordering uit handen gegeven wordt.
 • Personeelsadministratie
  Indien je een ondernemer hebt met personeel (of wilt aannemen), krijgt je te maken met voorwaarden hoe het personeel te registreren. Ieder personeelsdossier dient voorzien te zijn van enkele essentiële onderdelen, waar de Belastingdienst op kan controleren. De personeelsdossiers zijn bij Man-Daad in goede handen. Onze ervaring zorgt ervoor dat deze op orde komen en blijven.

.

hCaptcha