Financiële dienstverlening van Man-Daad

Financiële ondersteuning nodig?

Financieel is het overkoepelende woord van alles wat met geldzaken te maken heeft. Dit betekent de bank- en kasstanden, de balans en verlies- en winstrekening, en daarmee dus ook de jaarrekening. Man-Daad ondersteun en adviseert bij korte termijnbeslissingen;

 • Controle van tussenrekeningen
  Tussenrekeningen zijn rekeningen waarop mutaties worden geboekt die op het moment van boeken nog geen definitieve locatie hebben. Voorbeelden hiervan zijn pensioenkosten, nettolonen, kruisposten, reservering vakantiegeld, pintransacties en nog te betalen/ontvangen posten. Om u van de juiste informatie te voorzien, dienen de tussenrekeningen structureel gecontroleerd te worden. Man-Daad is kritisch en voert deze werkzaamheden voor uit.
 • Opstellen van rapportages
  Man-Daad stelt inzichtelijke rapportages en de jaarrekening op, conform de eisen. Ook kunnen we je helpen met maatwerk, bijvoorbeeld bij het opstellen van een ondernemingsplan of een financieringsaanvraag. Aan een goede rapportage ligt een dossier ten grondslag. Met de rapportages die opgesteld worden, krijg je grip op de organisatie en kun je degelijke beslissingen nemen om continuïteit in de organisatie te waarborgen.
 • Voorbereiden van jaarwerk
  Als ondernemer ben je verplicht een jaarrekening op te maken. Wij houden de administratie heel het jaar bij. Door de maandcontroles kunnen wij snel en adequaat een balansdossier samenstellen en afronden. Hierdoor kan de accountant de jaarrekening gemakkelijk opmaken. Dit scheelt je in de kosten.
 • Salarisadministratie
  Man-Daad kan de salarisadministratie voeren, zodat je kostbare tijd vrijmaakt voor zaken waar je goed in bent: Ondernemen. Je geeft ons de salarismutaties en wij zorgen tijdig en snel voor correcte en inzichtelijke loonstroken. Het enige wat je hoeft te doen is het doormailen van mutaties in een personeelsbestand of het aanleveren van variabele gegevens (bijvoorbeeld de gewerkte uren of onkostenvergoedingen). Daarnaast moet je natuurlijk loonheffingen afdragen. Man-Daad zorgt voor tijdige aangifte.
 • Fiscale diensten
  Man-Daad bewaakt de termijnen van de Belastingdienst en dient altijd de aangifte op tijd in. Wij helpen de boekhouding op orde te brengen en te houden. Niet alleen dragen wij zorg voor de aangifte omzetbelasting, maar ook de zorgen voor de aangifte vennootschapsbelasting en intracommunautaire leveringen kunnen wij uit handen nemen.
hCaptcha