Secretariële werkzaamheden van Man-Daad Interim management

Secretariële werkzaamheden bij Man-Daad Interim Management

Als ondernemer bent je druk met de dagelijkse gang van zaken. Soms heb je geen tijd om de telefoon op te nemen, e-mails te beantwoorden of de agenda te beheren. Man-Daad biedt op deze vlakken ondersteuning;

 • Correspondentie
  Bij correspondentie kun je onder andere denken aan het beantwoorden van e-mails, het opstellen van brieven, het versturen van offertes en het registreren van post. Man-Daad komt bij jou op locatie en stemt vervolgens de gewenste manier van werken met jou af. Tevens adviseert Man-Daad het secretariaat om deze stromen, waar nodig, te optimaliseren. Wij bieden hierin maatwerk.
 • Agendabeheer
  Dubbele afspraken, afspraken die uitlopen, op de verkeerde plek aan het wachten? Man-Daad zorgt ervoor dat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Laat Man-Daad de agenda beheren en ervoor zorgen dat afspraken gestroomlijnd verlopen. Wij kunnen afspraken plannen, contact onderhouden, reistijd plannen en jou begeleiden naar de juiste locatie.
 • Telefonische ondersteuning
  Een gemist telefoontje kan een gemiste klant zijn. Hiervoor is het noodzaak altijd telefonisch bereikbaar te zijn. Echter, dit is niet altijd mogelijk. In die gevallen biedt Man-Daad telefonische ondersteuning. 
 • Archivering
  Er is een bewaarplicht voor wat betreft administratie en permanente gegevens. Merendeels zul je de administratie nog op papier voeren, waardoor jaarlijks enkele ordners in gebruik zijn. Daarnaast komt er wekelijks een grote hoeveelheid aan post binnen. Wij zorgen ervoor dat deze documenten opgeborgen en gearchiveerd worden, zowel digitaal als hardcopy. Archiveren is een dienst van maatwerk die Man-Daad kan vereenvoudigen.
 • Relatie-evenement
  Klanten zijn de belangrijkste stakeholders voor het voortbestaan van de onderneming, maar hoe bind je hen aan de organisatie? Man-Daad biedt hulp.
  Niet alleen relaties met externe partijen zijn noodzakelijk, ook interne relaties. Man-Daad biedt onder andere workshops en teamdagen om de banden tussen personeelsleden te versterken.

.

hCaptcha