Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Alle financiële interim dienstverlening onder één paraplu

Welke diensten kun je afnemen bij Man-Daad Interim Management?

Bij Man-Daad zit je goed voor alle financiële interim diensten. Je kunt hierbij denken aan administratieve werkzaamheden zoals; inboeken van facturen en personeelsadministratie. Secretariële werkzaamheden zoals; agendabeheer en archivering. Ook kun je terecht voor financiële werkzaamheden zoals controle van tussenrekeningen en salarisadministratie.

Man-Daad heeft zichzelf als doel gesteld zichzelf altijd terug te verdienen. Dit houdt in, dat het inhuren van onze expertise altijd loont. Hoe we dit doel realiseren? We zullen door middel van besparing(en) op de energierekening of bijvoorbeeld middels het optimaliseren van de administratie, kostenbesparend werken. We stellen als doel een langertermijn oplossing te realiseren voor de hulpvraag die jij als onderneming hebt.

Je kunt bij ons terecht voor kort -en langdurende projecten.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren